Teinitähden raju leffarooli – menettää neitsyyden, ottaa bikinivahauksen, käyttää huumeita…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn Hannah Montana -televisiosarjan päätähtenä supersuosioon muutama vuosi sitten noussut 17-vuotias Miley Cyrus on viime aikoina pyristellyt kaikin keinoin eroon puhtoisesta imagostaan. Seksikkäät esiintymisasut ja paljastuskuvat ei kuitenkaan ole siihen riittäneet.

Nyt Miley Cyrus on mukana elokuvassa, jossa hän aikoo karistaa aikaisemman imagonsa viimeisetkin rippeet. Hollywood Life -julkaisu on saanut käsiinsä parhaillaan kuvattavan uuden LOL: Laughing Out Loud -elokuvan käsikirjoituksen, jonka mukaan teinitähdestä tehdään todellinen pikkupahis.

Miley esittää Lola-nimistä tyttöä, joka menettää neitsyytensä, puhuu alituisesti seksistä, polttaa marijuanaa, suutelee muita tyttöjä huulille, juo itsensä humalaan ja esittelee vahingossa Ann-äidilleen brasilialaisen bikinivahauksensa tulokset. Äidin roolia näyttelee Demi Moore ja muissa rooleissa nähdään muiden muassa Ashley Greene.