Milla Jovovich poseerasi nakukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Milla Jovovich poseerasi viime vuonna alastomana Maxim-lehden sivuilla, ja nyt jatkoi myöhemmin valitsemallaan tiellä toisessa lehdessä. Purple-lehden sivuilla viime syksynä nähdyt kuvat olivat vielä rohkeampia kuin edelliset nakuilut.

A Perfect Getaway -elokuvassa äskettäin nähty kaunotar on yhden lapsen äiti, mutta sitä ei hänen alastonkuvistaan uskoisi. Viime vuonna hän avioitui ohjaaja Paul W. S. Andersonin kanssa. Nyt verkossa on Maxim-lehden venäläisen version sivuilla julkaistuja kuvia, joissa Milla nähdään myös alastomana. Katso kuvat tästä. Ainakin osa kuvista on nähty eri maiden Maxim-lehdissä jo aiemminkin.

Ukrainalaissyntyinen 34-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.

Vuonna 1989 Pulmuset-sarjassa pienen cameoroolin tehnyt Milla Jovovich teki läpimurtonsa valkokankaalla elokuvassa Paluu siniselle laguunille vuonna 1991. Hänen tunnetuimmat roolinsa on nähty edellämainittujen lisäksi elokuvissa The Fifth Element ja Resident Evil. Viime vuonna hän tähditti The Palermo Shooting -elokuvaa. Tänä vuonna Jovovich nähdään peräti neljässä elokuvassa.