Tiger Woodsin avioliitto päättyi seksiskandaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali on viimein saanut ainakin jonkinlaisen päätöksensä, kun Tiger Woodsin ja hänen ruotsalaissyntyisen vaimonsa Elin Nordegrenin avioero vahvistettiin oikeudessa.

Floridalainen tuomioistuin vahvisti pariskunnan eron, mutta määräsi samalla heidän erosopimuksensa salaiseksi. Siten tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa siitä kuinka kalliiksi ero tuli Woodsille. Julkisuudessa on liikkunut arvioita 100 – 750 miljoonan dollarin välillä, joten hintahaitari on valtava. Joka tapauksessa eron uskotaan olevan yksi historian kalleimmista.

Ainoa oikeuden päätöksessä kerrottu yksityiskohta liittyi siihen, että pariskunta jakaa lastensa huoltajuuden. Heillä on kolmevuotias tytär Sam ja puolitoistavuotias poika Charlie. Ex-aviopari julkaisi myös yhteisen lehdistötiedotteen erostaan. Siinä he kertoivat olevansa pahoillaan liiton päättymisestä ja toivottivat toisilleen onnea ja menestystä jatkossa.