Anne Nurminen edustaa Suomea Miss Maailma kisassa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara vietti kesäisen viikonlopun Miss Suomen perintöprinsessa Anne Nurmisen kanssa PAF Open Beachvolley -tapahtumassa Maarianhaminassa. Anne paljasti matkaavansa lokakuussa elämänsä ensimmäiseen kansainväliseen missimittelöönsä.

– Matkustan lokakuussa maailman suurimpaan kauneuskilpailuun Sanyaan, Kiinaan, jossa järjestetään Miss Maailma kisat, Anne kertoi Staralle.

Lisäksi Anne Nurminen kertoo kisavalmistelujen olevan loppumetreillä ja odottavan jo jännityksellä lähtöä.

– En usko, että minulle tulisi mitään kulttuurishokkia. Kuukauden pituinen matka on varmasti suuri elämys ja ikimuistettava kokemus.

Vahvuuksikseen Anne toteaa ehdottomasti kielitaitonsa, kaupallisen koulutuksen sekä itsevarman asenteensa. Voitontahtoinen nuori nainen kertoo, että kisan voittajan tulee olla valmis muuttamaan voittonsa myötä kisan pääpaikkaan Lontooseen.

– Kyllä mä olen valmis jättämään Suomen taakseni, mikäli voitto lohkeaa. Onhan se kerran elämässä -tyyppinen tilaisuus. Toivon, että poikaystäväni olisi valmis muuttamaan perässäni, Anne toteaa.

Kisassa järjestetään myös talenttiosuus, jossa musikaalinen Anne lupaa näyttää laululahjojaan. Lopuksi Anne vielä lupaa suomalaisille kannattajilleen, ettei taatusti tule jäämään kisoissa takariviin. Annen haastattelu kokonaisuudessaan julkaistaan pian kokonaisuudessaan StaraTV:ssä.

Anne Nurminen Miss Maailma