Shokki heti alkuun: ”Big Brother alkaa vasta sunnuntaina!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokausi ehti olla käynnissä vain muutaman tunnin, kun Isoveli antoi asukkaille jo ensimmäisen tehtävänsä. Asukkaat ehtivät hädin tuskin tutustua hieman toisiinsa ja ihmetellä ahtautumista pienen makuuhuoneeseen ennen ilmoituksen antamista.

Hetki sitten BB-Jani tuli päiväkirjahuoneesta ja komensi asukkaita tyhjäämään laukkunsa ja viemään ne varastohuoneeseen. Pian asukkaille kuulutettiin shokkiuutinen, kun Isoveli yllätti heidät täysin.

– Tämä on Big Brother. Te olette kokelaita. Big Brother 2010 alkaa sunnuntai-iltana. Teillä on siihen mennessä mahdollisuus ansaita paikkanne täysivaltaisina Big Brother -talon asukkaina, Isoveli ilmoitti ja hiljensi asukkaat.

Tämän jälkeen asukkaat ryhtyivät spekuloimaan sillä, että tänä vuonna BB-taloja onkin luultavasti kaksi ja että varsinainen televisiolähetyskin alkaa vasta sunnuntaina. Spekulaatiot loppuivat kuitenkin nopeasti, kun näkyvyyden pihamaalle estänyt metalliverho nousi ja piha paljastui viimein.