BB-Ksenia katuu ettei tuonut dildoa mukanaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon jyväskyläläinen vahvistus BB-Ksenia on viettänyt kuluneen päivän talon eniten krapulaisimpana henkilönä. Ainakin jos miesten puheita on ollut uskominen. Parhaillaan asukkaat nauttivat tosin jo loiventavia, kun hetki sitten ulkona alkoi jo kauden toiset bileet.

Asukkaiden keskustelut ovat päivän mittaan liittyneet varsin vahvasti alapään asioihin. Seksuaalissävytteinen keskustelu lähti käyntiin jo aamulla pian aamiaisen jälkeen. Satu tarjosi muille asukkaille näytteitä hierontataidoistaan ja päähierontaaan tarkoitetusta laitteestaan, mutta BB-Ksenia haaveili aivan toisenlaisesta hieromalaitteesta.

Muiden asukkaiden tenttaamisen jälkeen 19-vuotias brunette paljasti katuvansa sitä ettei hän ottanut taloon mukaansa dildoa. Silloin hän olisi voinut mielestään olla Suomen ensimmäisen asukas, joka on tuonut oman seksilelun mukanaan.