BB-talossa mullistuksia ensi sunnuntaina – uusi osio aukeaa

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevassa Big Brother -ohjelman uuden tuotantokauden ensimmäisessä televisiolähetyksessä paljastettiin hetki sitten, että ensi sunnuntaina BB-talosta paljastetaan kokonaan uusia osia. Nykyistä taloa monet asukkaista ovatkin kommentoineet ankeaksi, kolkoksi ja kellarimaiseksi, joten lisäosat tulevat varmasti tarpeesen.

Talon asukkaat ovat edelleen kokelas-statuksella, sillä varsinaisen kilpailun kerrottiin alkavan vasta sunnuntaina. Silloin nykyisistä asukkaista tullee putoamaan kaksi kilpailijaa. Verkossa on liikkunut myös huhuja siitä, että Suomessa olisi Filippiinien viime vuotiseen tapaan kaksi Big Brother -taloa.

Hetki sitten BB-talon pihamaalla nähtiin asukkaiden toisilleen järjestämä muotinäytös, jossa asut olivat vihreitä. Muotinäytös nähdään televisioruuduissa huomenna torstaina, kun keskiviikon tunnelmia ja tapahtumia käydään läpi.