BB-Maria ja BB-Marika mokasivat porealtaassa – rangaistus tulossa?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat illalla hämmentävän viestin, kun Isoveli ilmoitti varsinaisen kilpailun alkavan vasta sunnuntaina. Hämmennys ja villit spekulaatiot päättyivät kuitenkin nopeasti, kun pihamaan teräsverho nousi.

Ulkoa paljastui pihamaa, jossa oli tuttuun tapaan suuri ulkoporeallas ja kaapillinen täynnä kylmää juomaa. Oven avauduttua asukkaat juoksivat kirkuen noutamaan juomia ja nauttimaan terassin pöydän muista antimista.

Taustalla soi Lady Gagan Alejandro, jonka tahdissa naiset ryhtyivät heti tanssimaan. Samalla spekulaatiot Isovelin aikaisemmasta hämmentävästä ilmoituksesta jatkuivat villinä, kun naiset kertoivat uskovansa että Suomessa on tällä tuotantokaudella toinenkin Big Brother -talo.

Ensimmäisenä porealtaaseen hyppäsi BB-Hannu, joka ryhtyi nauttimaan nestetarjoilusta. Pian seuraan liittyi muitakin miehiä, mutta naiset pysyivät vielä poissa vedestä. Ensimmäiseänä naisena altaaseen tuli BB-Marika, joka kuitenkin kasteli samalla mikrofoninsa. Saman mokan teki pian myös BB-Maria. Pian Maria kutsuttiinkin päiväkirjahuoneeseen.