Cocosta tuli muodokas Marilyn Monroe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. MySpace ja Twitter poistavat hänen valokuviaan usein liian seksikkäinä, sillä joukossa on yleensä myös nakukuvia.

Coco keksi kuitenkin keinon ohittaa yhteisöpalvelujen sensuurit, sillä hän ryhtyi julkaisemaan sensuroituja kuviaan toisaalla ja linkasi kuvat kuitenkin Twitter-blogiinsa. Nyt hän poseeraa Marilyn Monroeksi puettuna, mutta neitokaisen muotojen ansiosta hän on mahdollisesti historian rintavin Monroe-klooni. Katso kuva alta.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.

Coco Nicole Austin Marilyn Monroe