Elizabeth Hurley vakuuttaa: ”Rintani ovat aidot!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Reilu nelikymppinen kaunotar paljasti kuitenkin alkuvuodesta aikovansa pudottaa huomattavasti painoaan.

Viime aikaisten kuvien perusteella kahviton ja viinitön dieetti onkin onnistunut mainiosti. Tyrmäävän kaunis näyttelijätär on kuvattu viime viikkoina useita kertoja julkkisjuhlissa. Elizabeth on ikuistettu useita kertoja näyttäviin kuviin, ja hänen muotojaan on epäilty keinotekoisiksi. Nyt Hurley on kuitenkin tyrmännyt väitteet silikonirinnoista.

– Olen lukenut, että minulla olisi silikonit, mutta saan ilokseni kertoa että muotoni ovat edelleen luonnolliset. Minulla on kuitenkin poikkeuksellisen hyvin leikattuja bikineitä, Elizabeth Hurley kirjoitti blogissaan.

45-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Nykyisin Gloucestershiressä asuva Hurley on naimisissa Arun Nayarin kanssa ja pariskunnalla on 7-vuotias poika Damian.