F1-tähti Lewis Hamilton kaahasi – joutui oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -sarjan maailmanmestari Lewis Hamilton on varmasti yksi maailman parhaista rattimiehistä, mutta siitä huolimatta tieliikenteessä häntä koskevat samat lait kuin muitakin kuljettajia. Nyt hän on joutunut vaikeuksiin lain kanssa Australiassa.

Hamilton pidätettiin Melbournessa maaliskuussa juuri ennen Australian Grand Prixiä. Formulatähti kiinnitti poliisin huomion kaahailtuaan autollaan yleisellä tiellä. Samalla Hamiltonin auto takavarikoitiin tilapäisesti ja hän joutui vastaamaan tekosistaan oikeudessa.

Oikeudenkäynti järjestettiin eilen tiistaina, mutta Hamilton ei ollut paikalla. Hän kuitenkin myönsi syyllisyytensä asianajajansa välityksellä. Hän kertoi syyllistyneensä rikkomuksiin koska hänen tarkkaavaisuutensa herpaantui hetkelliseksi. Hän pyysi myös anteeksi käytöstään kirjeen välityksellä. Oikeudessa Hamilton tuomittiin noin 350 euron sakkoihin.