Lindsay Lohan haastamassa oikeuden tuomarinsa oikeuteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan tuomittiin taannoin kolmeksi kuukaudeksi vankilaan ja yhtä pitkäksi aikaa pakkohoitoon. Vankilassa hän istui 13 päivää ja hänen odotetaan pääsevän myös sairaalasta hetkellä millä hyvänsä, eli ennen aikojaan.

Tuomari Marsha Revel päätti tuomiossaan, että Lindsay Lohan on huumeriippuvainen. Nyt UCLA-sairaalan lääkärit ovat kuitenkin todenneet, että Lohan ei ole huumeriippuvainen vaan hänellä on sen sijaan pahanlaatuinen ADHD. Tästä syystä Lindsay kaavailee nyt haastavansa tuomioistuimen oikeuteen vääristä syytöksistä.

– Lindsay on raivostunut oikeuden tuomiosta ja siitä että tuomari pani hänet käymään läpi kaiken tämän, julkkistähden lähipiiristä kerrottiin Fox Newsille.

Uutiskanavan mukaan vakavankin virheen tehnyt tuomari on kuitenkin siinä asemassa, että hän saa tehdä vapaasti vakaviakin virheitä ja passittaa ihmisiä mielivaltaisesti vankilaan joutumatta vastuuseen virheistään.

– Tuomaria tai syyttäjää ei voida asettaa syytteeseen tällaisissa olosuhteissa. Heillä on täydellinen immuniteetti. Tuomari voi olla tyytymätön lääkärien diagnoosiin ja pyytää toisilta tahoilta uusia lausuntoja, puolustusasianajaja Steve Cron kertoi Fox Newsille.