Lisa Rinna esitteli timmin rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on poseerannut viime aikoina useaan otteeseen viihdelehdissä bikinikuvillaan.

Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty julkkiskaunotar valitteli taannoin ylipainoaan ja kertoi että hänellä on seitsemän kiloa liikaa. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu rannalla, ja kuvista päätellen hänellä ei ole grammaakaan liikaa. Katso kuvat tästä.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.