Lucy Pinderin paita ei peittänyt tarpeeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder on komeillut usein brittilehtien otsikoissa nakukuvillaan. Näin on tälläkin kertaa.

Näyttävä glamour-malli ei ole kyennyt nousemaan otsikoihin juuri muuten kuin paljasteluillaan, mutta brittilehtien suosiossa mitattuna hän näyttää menestyvän varsin hyvin. Taannoin Lucyn rintavarustus palkittiin leikkimielisessä kisassa ja hän poseerasi samalla palkintoruusukkeet rintojensa päällä. Nyt hän on esitellyt avujaan It’s Lucy -lehden sivuilla näyttävissä kuvissa. Katso kuvat tästä.

Kuusi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Toiseksi viimeisessä Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.