Negative aloitti uudet bileet Big Brother -talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nousi jälleen tunnelma krapulaisena vietetyn päivän jälkeen. Eilen asukkaat saivat nauttia nestemäisistä antimista ensimmäisen illan kunniaksi. Samalla he korkkasivat myös pihamaan ulkoporealtaan.

Hetki sitten asukkaat kutsuttiin olohuoneen sohvalle, ja pian televisio aukesi ja ruutuun tuli muistutus siitä että asukkaat ovat edelleen kokelaita. Isoveli muistutti asukkaita jälleen myös siitä, että ”asenne ratkaisee”. Ilmoituksen jälkeen talossa alkoi soida Negativen hittikappale End Of The Line, ja asukkaat innostuivat toden teolla.

Kappaleen soidessa myös ulko-ovet aukesivat ja sieltä paljastuivat jälleen jääkaapissa oleva juomakattaus ja pöydällä notkuvat ruoat. Parhaillaan asukkaat ihmettelevät että miten he voisivat parhaansa mukaan noudattaa Isovelin käskyä oikeanlaisesta asenteesta. Pojat ryhtyivätkin ensitöikseen virittelemään poreallasta käyttökuntoon.