Osbournen tyttöystävän kosto tuli kalliiksi – tuomittiin oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmastaan ja rocktähti-isästään tunnettu Osbournen perhe on jälleen otsikoissa, kun Jack Osbournen entinen tyttöystävä Niki Cloyd tuomittiin oikeudessa Jackin auton vahingoittamisesta.

Kyseessä ei ollut kovin edullinen ajopeli, sillä nelipyöräisen hinnaksi ilmoitettiin 250.000 dollaria. Tapaus sattui 10. toukokuuta, kun Cloyd purki raivoaan Jackin arvoautoon. Autoa ja sen ympäristöä tarkkailtiin kuitenkin valvontakameroilla, joten ex-tyttöystävän isku tallentui.

24-vuotias malli Niki Cloyd tuomittiin oikeudessa maksamaan auton korjaukset ja lisäksi hänet määrättiin puoleksitoista vuodeksi koeajalle, TMZ uutisoi. Tuomioon kuuluu vielä kaksitoista käyntiä vihanhallintakurssille. Neitokaisen tulee siis pysyä erossa ongelmista puolentoista vuoden ajan. Osbourne vaati myös lähestymiskieltoa, mutta sitä ei myönnetty.