Timmit rantalentisvartalot ja julkkikset kohtasivat Maarianhaminassa – katso kuvat

Galleria Viihdeuutiset · Stara.fi

Maarianhaminassa viime viikonloppuna neljättä kertaa järjestetty kansainvälinen PAF Open Beachvolley turnaus keräsi paikalle maailman rantalentishuiput sekä kotimaiset julkkikset. Paikalla oli myös Miss Suomi -kisan perintöprinsessa Anne Nurminen.

Keskiviikkona alkanut ja sunnuntaina päättynyt tapahtuma houkutteli paahtavassa auringonpaisteessa kylpeneeseen Maarianhaminaan tuhansia ihmisiä. Kansainvälisen tason turnaukset pelattiin neljällä eri kentällä rantakadulla, hotelli Arkipelagin edustalla. Pelaajien treenatut vartalot ja niukat peliasut herättivätkin ihastusta katsomoissa. Naisten sarjassa voiton veivät kiinalaiset Xue ja Zhan Xi ja miesten sarjassa Yhdysvaltojen tähtipelaajat Todd Rogers ja Phil Dalhausser.

Lauantai iltana pelattiin myös PAF:n järjestämä hyväntekeväisyyspokeriottelu, jossa mittelivät toisiaan vastaan kotimaiset julkkikset aina Kirsi ”Heikoinlenkki” Salosta, rokkari Sammy Aaltoseen ja perintöprinsessa Anne Nurmiseen. Tiivistahtisen, mutta leikkimielisen, pokerimatsin voitti Private Line bändistä tuttu muusikko Sammy Aaltonen, joka lupasi lahjoittaa voittamansa tuhannen euron lahjakortin Hope Ry. yhdistykselle lasten tulevaisuuden tukemiseen. Katso kuvat klikkaamalla alla olevia kuvien numeroita.

PAF Maarianhamina turnaus