BB-Jani jätti Facebook-profiilinsa auki

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntai-iltana muuttanut BB-Jani, eli Jani Yliviuhkola, suuntasi BB-taloon mahdollisesti jopa kolmeksi kuukaudeksi ilman että hän sulki Facebook-profiiliaan ulkopuolisilta käyttäjiltä.

BB-Jani on julkaissut maailman suosituimman yhteisöpalvelun profiilissaan jonkin verran myös valokuvia, jotka löytyvät esimerkiksi tästä linkistä. Kuvissa Jani nähdään muiden muassa halaamassa täysikokoista muovista lehmää sekä istumassa rantakalliolla ja tähyilemällä kohti taivaanrantaa.

Facebookin lisäksi Jani poseeraa valokuvissa myös IRC-Galleriassa, jossa kuvia on julkaistu MrJaba-nimimerkillä yhteensä 73 kappaletta. Galtsun kuvat löytyvät tästä. Facebookissa Jani esittelee profiilissaan myös taiteellisia kykyjään, sillä hän on julkaissut sekä omia että sukulaistensa piirroksia verkossa. Janin kuvat on piirretty tietokoneen Paint-ohjelmalla. Katso piirrokset tästä.