BB-Janin seksuaalisuus hämmentää asukkaita

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään meneillään kolmas päivä. Se sai alkunsa varsin hyisissä merkeissä ulkosalla vietetyn yön jälkeen. Yö oli raskas erityisesti Satulle, joka oli hereillä koko yön.

Eilisen illan, viime yön ja tämän aamun aikana asukkailla oli oivallinen tilaisuus tutustua toisiinsa ja keskustella myös muista asukkaista. Yksi puheenaiheista oli BB-Janin seksuaalinen suuntautuminen, sillä hänen ensimmäisen yön käyttäytymisensä aiheutti ihmetystä. BB-Petri otti aiheen puheeksi, ja BB-Elisabet ja BB-Satu olivat heti mukana keskustelussa.

– Oon vähän epäileväinen sen seksuaalisesta suuntautumisesta. Saanko mä olla epäileväinen, onko minulla oikeus siihen? Se yrittää todistella jotain, kun on koko ajan naisia hiplaamassa, Petri totesi kanssa-asukkailleen.

Tähän Satu totesi, että ainahan sellaista saa epäillä ja lisäksi hän totesi itsekin huomanneensa sellaisia merkkejä Janissa. Elisabet ei kuitenkaan uskonut Janin olevan miehiin päin. Keskustelu tästä aiheesta päättyi tällä erää siihen, mutta asukkaat palaavat varmasti asiaan myöhemmin.