BB-kauden ensimmäinen lemmenpari syntyi?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi alkoi tiistaina, ja asukkaat ovat ehtineet tutustua toisiinsa jo parin päivän ajan. Ilmiselviä lemmenpareja ei ole vielä syntynyt, mutta selvää kipinöintiä on kyllä ollut jo huomattavissa.

Jo ensimmäisenä iltana BB-Hannu ja BB-Mari hakeutuivat toistuvasti toistensa juttusille, ja Mari näytti olevan tässä aktiivisempi osapuoli. He pääsivätkin nopeasti keskustelemaan myös hieman syvällisemmistä asioista. Hannu ei kuitenkaan näyttänyt olevan aivan täysillä mukana keskusteluissa.

Toinen mahdollimem lemmenpari on BB-Petri ja BB-Elisabet, joiden välillä oli huomattavissa selvää kipinää eilen illalla asukkaiden viettäessä iltansa ulkona. He joutuivat myös yöpymään pihamaalla tehtäväalueella, jossa Petri ja Elisabet nukkuivat yönsä lusikka-asennossa läheisissä tunnelmissa. Talossa on useita naisista ptäviä naisia, mutta BB-Mia on heistä ainoa joka ei voisi harkita suhdetta myös miehen kanssa. Miehet ehtivät tosin manata jo ensimmäisenä päivänä, että talossa on vain lesboja.