Britneyn kuuma bikinivartalo kerää kehuja – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota niittänyt televisiosarja Glee on toiminut monien supertähtien temmellyskenttänä, kun sarjassa on nähty useita julkkisvieraita. Pari viikkoa sitten myös Britney Spears vieraili sarjassa.

Viime päivinä Britney on kuvattu nykyisen miesystävänsä Jasonin kanssa lähes päivittäin bikineissä nauttimassa auringonpaisteisista vapaapäivistään. Parhaillaan huhujen mukaan uutta levyään valmisteleva supertähti on saanut samalla kiitosta sopusuhtaisesta vartalostaan, joka on monien mielestä piristävää vaihtelua ultratimmien huippumallien joukosa. Katso kuvat tästä.

Kerro alla olevassa kommenttiosiossa mitä mieltä sinä olet Spearsin vartalosta.

Edellä mainittu Glee-jakso nivoutuu pitkälti supertähden elämän ja musiikin ympärille. Jane Lynchin mukaan jaksossa Matt Morrisonin esittämä roolihahmo herra Schuster ei arvosta lainkaan Britneyn musiikkia, kun lapset ovat puolestaan laulajan suuria faneja. Lopulta myös Schuster innostuu Spearsin musiikista ja leikkaaja jopa päänsä kaljuksi popparin taannoisesta tempauksesta vitsaillen.