Heidin haave H-koon rinnoista romuttui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag kävi viime vuoden marraskuussa peräti kymmenessä kauneusleikkauksessa samana päivänä, mikä oli viedä hänen henkensä. Selvittyään hengissä hän uhosi vielä haluavansa edelleen uusiin leikkauksiin ja suurentavansa rintansa aina H-kokoon saakka.

BB-talossa parhaillaan asuva BB-Maria kertoi idolikseen Heidin, mutta suomalaisneitokainen taitaa pettyä kuullessaan, että Heidi Montag on nyt hylännyt haaveensa jättirinnoista ja kaiken lisäksi ilmoittanut pienentävänsä myös nykyistä varustustaan. Syyksi neitokainen kertoi jättirintojen aiheuttamat kovat kivut ja sen ettei hän voinut lainkaan urheilla muotojensa takia.

Heidin huhutaan tekevän operaation jo näinä päivinä matkustettuaan Costa Ricaan. Asiasta kertoneen Life & Style -lehden mukaan tarkoituksena on pienentää nykyiset G-koon rinnat kokoon D tai DD. Samainen koko oli tosin myös Marian tavoitteena.