Poptähti Innan lehtikuvat – kaikki alasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Romanialainen dancetähti Inna nousi tanssilistojen kärkipaikoille vuonna 2008 julkaistulla Hot-singlellään, joka tanssitti suomalaisia tehokkaasti vielä viime kesänä. Muutama päivä sitten viihdelehti Stara arvosteli neitokaisen tuoreimman Amazing-singlen.

Nyt Inna on ottanut taustavoimineen uuden vaihteen silmään ainakin markkinointimielessä, sillä hän on julkaissut kotimaansa Romanian FHM-miestenlehdessä erittäin näyttäviä kuvia, joissa ei paljasta pintaa säästellä. Kuvissa nähdään nimittäin Inna ja viisi muuta naista täysin alastomina. Katso kuva tästä.

Kuvasarjassa on mukana otoksia, joissa naiset nähdään seisomassa, kylvyssä ja illastamassa. Nakuilu ei ole Innalle mitään kovin uutta, sillä hän tuli paljastaneeksi rintansa myös taannoisella festarikeikalla, joka myös televisioitiin.