Nolo moka: Laskuvarjohyppääjä juuttui stadionin lipputankoon – katso!

Nettivideot · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia videoita, joissa laskuvarjohypyn laskeutuminen on mennyt tavalla tai toisella mönkään. Tuorein tapaus tulee Yhdysvalloista, jossa kokenut armeijan laskuvarjohyppääjä teki arviointivirheen näytöshypyssä.

Armeijan Golden Knights -ryhmän laskuvarjohyppääjiä oli esiintymässä Rangersin stadionilla järjestetyssä ottelussa. Heidän oli määrä laskeutua tyylikkäästi stadionin nurmelle, mutta toisin kävi. Yleisö sai enemmän nähtävää kuin oli odottanut, sillä yksi hyppääjistä ajautui jostain syystä stadionin huipulla ilmoitustaulun yläpuolella olleeseen lipputankoon.

Tapauksen syynä oli arviointivirhe, sillä lipputanko oli huonosti havaittavissa ylhäältä käsin. Onneksi lipputanko ei ollut korkeampi, sillä nyt hyppääjä onnistui irrottamaan varjonsa ja pudottautumaan vajaan metrin matkan alas. Katso video alta.