Uskomaton käänne: Lindsay joutuu maksamaan 130 000 dollaria pakkohoidostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan on kokenut kovia, kun losangelesilainen tuomari Marsha Revel päätteli hänen olevan narkomaani ja määräsi neitokaisen ensin vankilaan ja sen jälkeen vielä pakkohoitoon. Lääkärit kuitenkin katsoivat, että Lohan ei ole narkomaani vaan että hänellä on ADHD. Lohan pääsi sairaalasta 23 päivän jälkeen.

Lindsay Lohan kaavailee nyt haastavansa vakavan virhearvion tehneen tuomarin oikeuteen, mutta sen uskotaan olevan lähes mahdotonta. Tuomareilla on nimittäin immuniteetti tämänkaltaisia haasteita vastaan, eli he voivat määrätä ihmisiä vankilaaan kuten itse parhaaksi näkevät. Tuorein käänne on ehkäpä vielä naurettavampi kuin varsinainen tuomio, sillä nyt Lohanilta karhutaan oikeuden määräämästä pakkohoidosta 130.400 dollarin korvauksia, TMZ uutisoi.

UCLA-sairaalan mukaan Lohan on velvollinen itse maksamaan hoitonsa, vaikka hänet määrättiin sinne vastoin haluaan ja väärin perustein. Maksua karhutaan nyt julkkistähden omasta pussista, sillä edes hänen vakuutuksensa ei sitä korvaa. Mikäli Lohania olisi pidetty sairaalassa tuomarin määräämät 90 päivä, olisivat kulut nousseet yhteensä 520.000 dollariin. Ei ihme, että parhaillaan viihdelehdissä pohditaankin pitäisikö tuomareilla olla edes jonkinlainen vastuu tuomioistaan.