Uskomaton näky: Nudistit taistelivat suklaavanukkailla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nudistien valokuvat eivät useinkaan tarjoa kovinkaan suurta silmänruokaa. Aika ajoin siltä rintamalta päätyy kuitenkin median tapauksia, ylittävät uutiskynnyksen myös viihdelehdissä. Nyt sellainen tulee Yhdysvalloista.

Taannoin Suomessakin nousi otsikoihin Helsingissä järjestetty nakujuoksu. Tällä kertaa maailmalla on ihmetelty kuvasatoa, joka on peräisin nudistien leiriltä. Pelkistä nakukuvista ei kuitenkaan ole kyse, sillä nyt alastomat keski-ikäiset ovat saaneet päähänsä järjestää ajankuluksi taistelun suklaavanukkailla. Katso kuvat tästä.

Suklaavanukasta kului taistelussa litrakaupalla, ja lopputulos oli varsin mielenkiintoisen näköistä. Joka tapauksessa taisteluun osallistuneilla näytti olevan mukavaa.