Krokotiilimiestä pidetään velkavankina Australiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittujen Krokotiilimies-elokuvien päätähti Paul Hogan nousi aikoinaan Australian tunnetuimmaksi tähdeksi ja kengurumaan mainoskasvoksi. Sittemmin kansallissankarin status on hiipunut ja parhaillaan suosikkinäyttelijä onkin eräänlaisessa velkavankeudessa.

Los Angelesissa nykyisin asuvaa Hogania on nimittäin kielletty poistumasta Australiasta ennen kuin hän on maksanut miljoonien verovelkansa. Hänen lakimiehensä Andrew Robinson kertoi eilen, että 70-vuotias entinen supertähti matkusti viime viikolla Australiaan Florence-äitinsä hautajaisiin. Reissusta on nyt tulossa odotettua pidempi, sillä perjantaina veroviranomaiset toimittivat hänelle asiakirjan, jonka mukaan hän ei voi poistua maasta ennen veromätkyjensä maksua.

Viime kuussa maksamattomien verojen määräksi ilmoitettiin 34 miljoonaa Yhdysvaltojen dollaria. Näyttelijän vaimon Linda Kozlowski ja 12-vuotias poika ovat järkyttyneet Hoganin kohtalosta, sillä he ovat edelleen Los Angelesissa.

– Näilä toimenpiteillä Paul on käytännössä Australiassa vankina, asianajaja Andrew Robinson kertoi Australian yleisradioyhtiön haastattelussa.