Tältä Macaulay Culkin näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsinäyttelijänä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin on nykyisin jo kolmekympinen mies. Hän viettää nimittäin 30. syntymäpäiväänsä juuri tänään.

Katso tuoreet kuvat Macaulay Culkinista tästä linkistä. Muutama vuosi sitten Macaulay Culkin nähtiin riisumassa valkokankaalla yhdessä mallikaunotar Eliza Dushkun kanssa. He näyttelivät pariskuntaa, joka kävi kävi seksiterapeutilla ratkaistakseen makuuhuone-ongelmansa ja lääkäri ehdotti ratkaisuksi ryhmäseksiä.

Mila Kunisin kanssa seurustellut entinen lapsitähti joutui neljä vuotta sitten pakenemaan sotaa Israelista, jossa pariskunta oli lomailemasa. Tuolloin Kunis ei kuitenkaan ollut tyytyväinen poikaystävänsä päätökseen paeta pommi-iskuja. Hän kertoi Jerusalem Post -lehdelle, että Culkin ylireagoi mielestään uhkaan.