Ambulanssi Big Brother -talolla! Asukkailla kuumat oltavat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan harvinaisen kuumat oltavat. Isoveli määräsi asukkaat hetki sitten talon tehtäväalueelle, jossa odotti ambulanssi vilkut päällä. Ensijärkytyksen jälkeen ambulanssin vieressä seissyt ohjaaja kertoi asukkaille mistä on kyse.

– Me tullaan vetämään teille ikiaikainen pelkoriitti, eli hiilillä kävely. Meillä on täällä paikalla ammattimainen pelastushenkilökunta. Teidän pitää sanoa heti kun alkaa sattua, tai muuten voi käydä pahasti, ohjaaja neuvoi asukkaita.

– Onko meillä vakuutukset kunnossa? BB-Hannu tiedusteli.

– Mä haluisin nähdä että onko täällä lääkäri, BB-Mari tivasi.

Ensimmäisenä tulisille hiilille kävelemään suostui lähtemään BB-Ville. Hän käveli hiilillä urhoollisesti reipasta vauhtia ja kertoi perille päästyään koko jutun olevan ”neitien hommaa” ja totesi etteivät hiilet polttaneet lainkaan hänen jalkojaan.

Toisena hiilille suuntasi BB-Paul, joka totesi että päivällä nautittu litku oli paljon pahempaa. Hannun jälkeen ensimmäisenä naisena hiilillä käveli BB-Elisabet. BB-Mia tarvitsi ambulanssin apua, koska kävelyvirheen vuoksi hänen varpaisiinsa tarttui hetkeksi tulisia hiiliä. Vakavampia vammoja Mian jalkoihin ei kuitenkaan kuitenkaan tullut.