BB-Elisabet: ”En tule puhumaan selän takana kakkaa!”

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan Big Brother -talossa sekä asukkaita että katsojia valloittava punahiuksinen BB-Elisabet tapasi viihdelehti Staran Chaos Tube – blogitiimin juuri ennen BB-taloon astumistaan. Vartijana metrossa aiemmin työskennellyt espoolainen 22-vuotias neitokainen kertoi haastattelussa tunnelmistaan.

– Mulla on ollut vähän jännää mun elämässä ja mulla on koko ajan uusia suunnitelmia. Mä halusin nyt sellaisen hetken pysähtyä ja miettiä, kun siellä on kaikki uudet ihmiset ja mä on pysty lähtemään sieltä minnekään. Eli että minkälainen fiilis siellä sitten tulee, BB-Elisabet kertoi Chaos Tuben videohaastattelussa.

– En halua julkisuutta, enkä halua jäädä julkisuuteen tämän jälkeen, Elisabet kertoi ja lisäsi olleensa aiemminkin kertaalleen julkisuudessa poseeraamalla televisiomainoksessa.

– Mä oon ollut Marlin kuplivan mainoksessa. Se oli mehumainos.