Tällainen on BB-Elisabetin valtava tatuointi! Katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jo muutaman päivän ajan viihtynyt BB-Elisabet tapasi hieman ennen BB-taloon astumistaan viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimin. Hän kertoi videohaastattelussa menevänsä taloon julkisuuden sijaan siksi että löytäisi itsensä.

– En mä siellä rupee mitään urpoilemaan enkä vetämään mitään filmiä. Mä oon vaan niinku minä. En halua jäädä julkisuuteen. Jos sinne nyt sitten jään niin…. En mä kyllä varmaan jää. Mua ei tulla näkemään chat-juontajana tai sellaista, BB-Elisabet kertoi Chaos Tuben haastattelussa.

Kaunis punapää harrastaa hevosten sijaan myös lenkkeilyä ja koirien kanssa touhaamista. Viisivuotiaasta saakka Michael Jacksonia fanittaneen neitokaisen selässä on valtavan kokoinen Michael Jackson -tatuointi, jossa on kolme päätä ja muistoteksti edesmenneelle supertähdelle. Kuvaa on tehty vuoden aikana yhteensä 31 tunnin ajan. Katso kuva alta.

BB-Elisabeth tatuointi Michael Jackson