Televisiotähti tuli kaapista: ”Haukuttiin hintiksi liian monta kertaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä David Yost on viimein kyllästynyt siihen, että hänen on vihjailtu sekä julkisuudessa että kulissien takana olevan homoseksuaali. Nyt hän on astunut niin sanotusti kaapista ja vahvistanut huhut oikeiksi.

Billy Cranstonin roolia vuosina 1993 – 1996 Mighty Morphin Power Rangers -televisiosarjassa ja vuonna 1995 elokuvassa esittäyt David Yost kertoi No Pink Spandex -verkkojulkaisulle eronneensa sarjasta vuonna 1996 siksi koska häntä haukuttiin hintiksi. Hän kertoo kohtelunsa sarjan kulisseissa olleen niin törkeää, että sai sen takia hermoromahduksen ja koki ongelmaksi oman seksuaalisuutensa hyväksymisen.

– Sarjan luojat, tuottajat, käsikirjoittajat ja ohjaajat haukkuivat minua hintiksi liian monta kertaa. Tiedän, että tuotantoyhtiöstä soiteltiin sarjan muille näyttelijöille ja heiltä kyseltiin minun seksuaalisuudestani. Sellaisen kuuleminen on todella nöyryyttävää, David Yost kertoi verkkolehdelle.

41-vuotias David Yost piti sarjasta eroamisensa jälkeen pitkän tauon näyttelemisestä, mutta hänet nähdään tänä vuonna elokuvassa Degenerate.