Geri Halliwell kouri itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell on tehnyt laulajana myös soolouraa. Hän onnistui saamaan parikin singleä listoille, mutta sooloura loppui kuitenkin varsin pian.

Geri Halliwell on uransa hiipumisesta huolimatta komeillut viime aikoina edelleen viihdelehtien sivuilla erityisesti upeasti hoikistuneen ulkomuotonsa merkeissä. Äskettäin hän esitteli upeaa sixpackiään ja tällä kertaa hänet on ikuistettu kourimassa omia rintojaan lomaillessaan nykyisen miesystävänsä kanssa. Katso kuvat tästä.

Taannoin Geri poseerasi Breast Cancer Care -tilaisuudessa samassa iltapuvussa kuin Vanity Fair -lehden Oscar-juhlissa seitsemän vuotta aiemmin. The Sun -lehti kaivoi arkistoistaan aikaisemman valokuvan, jonka perusteella voitiin todeta, että Geri näytti seitsemän vuoden jälkeen paremmalta kuin vuonna 2002.