Heidin nenäleikkaus pieleen – vaatii hoitoa 24/7

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag lukeutuu julkkistyrkkyjen raskaaseen sarjaan monin eri tavoin. Lukuisissa kauneusleikkauksissa koko ulkonäkönsä ja ulkomuotonsa uudistanut vaaleaverikkö on tullut kuitenkin katumapäälle.

Heidi kertoi nimittäin pari päivää sitten aikovansa pienentää nykyisiä G-koon rintojaan, vaikka aiemmin hän on ilmoittanut aikovansa suurentaa niitä entisestään. Pian ilmoituksen jälkeen Heidi Montag on kuitenkin bongattu uusiin kuviin bikineissä rannalla. Katso kuvat tästä. Tällä kertaa paparazzien huomio kiinnittyi ”liian suurten” rintojen sijaan kuitenkin hieman ylemmäksi.

Heidillä oli nimittäin nenänsä päällä laastari. Sen uskottiin ensin olevan merkki uudesta kauneusleikkauksesta, sillä Heidi on parhaillaan Costa Ricassa pienennyttämässä rintojaan. Hän kuitenkin paljasti Life & Style -lehdelle, että kyse on viime marraskuussa tapahtuneiden leikkausten jälkihoidosta. Heidin mukaan hänen nenänsä vaatii edelleen ympäri vuorokauden laastaria parantuakseen.