Aviomies joutui riisumaan silikoni-Heidin jokaiselle vessakäynnille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkispari Heidi Montag ja Spencer Pratt erosivat taannoin riitaisissa tunnelmmissa. Nyt Heidi on paljastanut kulissien takaisia tapahtumia ja muiden muassa avioeron syistä Life & Style -lehden avoimessa haastattelussa.

Heidi kertoi lehdelle Spencerin anelleen jo vuonna 2007, ettei hän menisi kauneusleikkauksiin. Sen jälkeen mies aneli ettei Heidi menisi enää uusiin leikkauksiin, mutta pyynnöt kaikuivat kuuroille korville. Heidi halusi otsikoihin hinnalla millä hyvänsä, mikä oli viime marraskuussa maksaa hänen henkensä. Avioliiton päättymiseen kauneusleikkauksilla oli olennainen merkitys.

Aviomies muuttui toisen leikkauksen jälkeen omaishoitajaksi, sillä hän joutui pitämään Heidistä huolta joka päivä ympäri vuorokauden. Spencer Pratt joutui saattamaan kivuista kärsivää vaimoaan kädestä pitäen sekä riisumaan ja pukemaan hänet vessakäyntien yhteydessä.

– Siitä aiheutui aivan liikaa paineita. Kenenkään ei pitäisi joutua pitämään tuolla tavalla ympäri vuorokauden huolta vaimostaan, joka näytti karmean onnettomuuden uhrilta. Ei varsinkin kun Spencer anoi etten olisi mennyt niihin leikkauksiin, Heidi kertoi Life & Style -lehdelle.