Julkkishuijari vingutti Platina-Amexia lähes 350 000 dollarilla – jätti maksamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kirjanpitäjä Kenneth Starr tunnetaan lähinnä siitä, että häntä syytetään lukuisten supertähtien huijaamisesta. Starrin väitetään saaneen pyramidihuijauksella yhteensä 59 miljoonaa dollarin tulot.

Julkkishuijarin uhreihin lukeutuvat muiden muassa Sylvester Stallone, Carly Simon, ja Wesley Snipes. Tapaus odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä, jossa hän voi saada jopa 45 vuoden vankeustuomion. Hän on parhaillaan vapaalla 10 miljoonan takuita vastaan. Nyt Starr on kuitenkin joutunut uusiin ongelmiin ja uuteen oikeudenkäyntiin.

Manhattanin tuomioistuimeen jätetyn kanteen mukaan Kenneth Starr on vinguttanut platinaista American Express -korttiaan 343.430 dollarin edestä ja kultaista Amexiaan 7.365 dollarin edestä. Korttiyhtiön vaatimuksista huolimatta Starr on kuitenkin jättänyt laskut maksamatta, joten nyt rahoja vaaditaan oikeudessa, New York Daily News uutisoi.