Kelly Brook riisui kaiken Playboyn sivuille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailman ja samalla hän tekee sievoista tiliä myös mainossopimuksillaan.

Taannoin sitten Kelly nähtiin jo toistamiseen alastomana Reebok-kenkämerkin mainoksessa. Britain’s Got Talent -kisan tuomarin pestistä pikapotkut vielä tuntemattomasta syystä saanut Kelly kasvatti tilinsä saldoa äskettäin puolella miljoonalla dollarilla riisumalla kaikki vaatteensa Playboy-lehden syyskuun numeron sivuille. Nyt kuvista on julkaistu toinen osa. Katso kuvat tästä.

30-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.