Matti ja Mervi hauskuttavat Big Brother -talossa: ”En ole pitänyt Nykästä minään!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on jaettu jo alkupäivinä uusia lempinimiä asukkaille. Keskiviikkoiltana BB-Petri ja BB-Satu nimettiin nimittäin uudelleen tunnetun kotimaisen tosielämän ex-pariskunnan mukaan.

Kyseinen tosielämän pariskunta on tietenkin Matti Nykänen ja Mervi Tapola, joiden yksityiselämän rajuja käänteitä on jouduttu puimaan oikeudessa jo useampia kertoja. Mitä ilmeisimmin nyt vuorossa oleva 15. avioero on se viimeinen. Ainakin tämänhetkisten tietojen mukaan, sillä Nykänen tuomittiin juuri vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen.

Sadussa ja Petrissä ei ole ilmennyt – ainakaan vielä – kovinkaan paljon samoja luonteenpiirteitä kuin edellä mainitulla julkkisparilla, mutta heidät nimettiin kuitenkin Matiksi ja Merviksi. Asukkaat ovatkin ottaneet uudet lempinimet heti käyttöön, joten esimerkiksi Big Brotherin televisiolähetyksiä seuraavat voivat aluksi ihmetelllä kenestä puhutaan.

– Mä en ole koskaan pitänyt Matti Nykästä minään, mutta nyt kun sä tykkäät siitä niin mustakin on alkanut tuntua että sen on pakko olla hyvä tyyppi. Se on vaan tehnyt itsestään tosi typerän nykyään, BB-Elisabet totesi Petrille.

– Mun piti eilen oikein miettiä että mikä sen Matin oikea nimi nyt olikaan. Ensimmäistä kertaa mun elämässä mä voin sanoa että mä pidän tuollaisista viiksistä. Ne sopii sulle ja sä oon noissa niin Matti, BB-Mari naureskeli.