Poikaystävä jätti – Miley Cyrus murtui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Miley Cyrus on jälleen sinkku. Star-lehden mukaan hänen poikaystävänsä Liam Hemsworth on jättänyt laulaja-näyttelijän. Lehti kertoo Mileyn murtuneen yllättävästä erosta.

17-vuotias Miley Cyrus ehti seurustella 20-vuotiaan australialaisen näyttelijäkollegansa kanssa reilun vuoden ajan. Pari tapasi toisensa yhteisen elokuvan kuvauksissa viime vuonna. Teinitähteä lähellä olevat lähteet kertovat Mileyn toivoneen, että Liam olisi ollut hänelle ”se oikea”. Toisin kuitenkin kävi.

– Vaikka Miley asetti uransa nyt suhteen edelle, hän teki Liamille selväksi että tämä ei jäisi aina toiselle sijalle. Nyt hän toivoo, että he voisivat vielä sopia asiat, lähde kertoi lehdelle.

Ennen Liamia Miley Cyrus seurusteli kahden vuoden ajan Jonas Brothers -yhtyeen Nick Jonasin kanssa.