Tämä bikinineitokainen maksoi Tiger Woodsille satoja miljoonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golffari Tiger Woodsin valtava seksiskandaali alkoi viime vuoden marraskuussa, kun hän jäi vaimolleen kiinni seksisuhteesta Rachel Uchitel -nimisen naisen kanssa. Sittemmin naisia löytyi lisää parisenkymmentä. Uchitel jäi kuitenkin otsikoihin.

Woodsin avioero sinetöitiin tällä viikolla, ja saman tien Uchitel on jälleen ikuistettu paparazzikuviin. Donald Trumpin Diili-ohjelmasta potkut jo ennen kuvausten alkamista äskettäin saanut neitokainen tuli eri arvioiden mukaan maksamaan Woodsille erossa 100 – 750 miljoonaa dollaria. Katso Rachelin rantakuvat tästä.

Us Weekly -lehti kertoi taannoin, että julkkistyrkky Uchitel oli paennut vieroitushoitoon keskittyvän Celebrity Rehab -realityohjelman kuvauspaikalta kyllästyttyään saamaansa intensiiviseen terapiaan, jossa keskusteltiin muiden muassa huumeisiin kuolleesta Rachelin isästä. Uchitel palasi kuvauspaikalle noin vuorokauden pakomatkan päätteeksi.