Tällä ökyjahdilla Beyonce ja Jay-Z lomailevat – katso uskomattomat sisäkuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitseviin viihdetaiteilijoihin lukeutuvat artistit Beyonce Knowles ja Jay-Z ovat parhaillaan lomailemassa Euroopassa. Pariskunnan jokavuotiseen perinteeseen kuuluu myös lomailu huvijahdilla Välimerellä.

Tällä kertaa julkkispari on lekotellut Altitude-nimisellä jahdilla, joka on tosin ennemminkin yksityinen luksuslaiva. Alusta vuokraavan yhtiön verkkosivuilla on esitelty kuvien kera myös laivan hulppeita sisätiloja, jotka hakevat vertaistaan mistä tahansa luksushotellista. Katso kuvat tästä.

Vuonna 2003 Italiassa valmistunut 55 metriä pitkä alus liikkuu vuokrattaessa 14 henkisen miehistön turvin, joten palvelu pelaa ympäri vuorokauden 245.000 dollarin viikkohintaan. Aluksella on oma kuntosali ja porealtaita. Lisäksi varustukseen kuuluu myös runsaasti erilaisia veneitä, kajakkeja ja jesijettejä, joilla Beyonce onkin tällä viikolla kuvattu ajelemassa.