BB: Marin ja Paulin kuumat suudelmat porealtaassa – missä kädet olivat?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen illalla vietettyjen railakkaiden bileiden jälkipuinti jatkunee vielä pitkälle lauantaipäivään. Porealtaassa nähtiin kaksi lemmenparia ja makuuhuoneessa yksi pariutumisen yritys, kun BB-Jani yritti lämmitellä Mariaa.

Ulkoporealtaan pareista toisen muodostivat BB-Mari ja BB-Paul, joiden suhde on lämmennyt jo parin päivän ajan. Perjantai-iltapäivällä he halailivat jo avoimesti ja illan kosteiden bileiden myötä he pääsivät viimein ykköspesälle, kun halailu vaihtui porealtaan lämmössä kuumiksi suudelmiksi.

Mari ja Paul suutelivat erittäin intohimoisesti, ja välillä molempien kädet katosivat porealtaan kätköihin ja kameroiden ulottumattomiin. Molemmat näyttivät nauttivat touhusta täysin rinnoin, mutta allassession jälkeen touhu rauhoittui ainakin hetkeksi kun he suuntasivat toisten asukkaiden kanssa olohuoneeseen jutustelemaan.