Villit allasbileet: BB-Petri touhusi Ksenian jalkovälissä!

Big Brother · Stara.fi

Perjantai-ilta sujui Big Brother -talossa varsin villeissä tunnelmissa. Ilta olikin kuluvan tuotantokauden tähän mennessä selvästi värikkäin. Ulkoporealtaassa nähtiin nimittäin kuhertelemassa kaksi lemmenparia ja makuuhuoneessa oli syntymässä kolmas pari.

Toisen ulkoporealtaan lemmenpareista muodostivat BB-Ksenia ja BB-Petri. He olivat altaan nurkassa läheisissä tunnelmissa eivätkä näyttäneet saavan käsiään irti toisistaan. Asukkaiden saadessa käsiinsä heidän käyttöönsä tarkoitetun pokkarikameran Ksenia ja Petri innostuivat poseeraamaan toden teolla.

BB-Petri nosti Ksenian altaan reunaa vasten ja nosti tämän jalat olkapäilleen kameralle poseeratessaan. Samalla miehen kasvot lähentyivät tummaa kaunotarta ja samaan aikaan hänen kielensä suuntasi Ksenian jalkojen yhtymäkohtaan.

Lopulta kieli näytti löytäneen perille tai vähintään millien päähän. BB-Ksenia ei pannut miehen puuhia lainkaan pahakseen, vaan hihitteli ja kiemurteli Petrin otteessa. Kuvien ottaminen jatkui tämän jälkeen vielä useammissakin asennoista, ja tuloksena lienee varsin näyttävää kuvamateriaalia.