Britney ahkeroi ”pitkät päällä” bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on parhaillaan lomailemassa Havaijilla yhdessä miesystävänsä Jason Trawickin kanssa. Neitokaisen perässä lomasaarelle lensi parvi paparazzeja, joiden kuvallista antia amerikkalaiset viihdelehdet nyt suorastastaan pursuavat.

Britney on nimittäin yhden naisen elävä bikinimuotinäytös, kun hän keikistelee päivittäin jopa kahdessa eri bikiniasussa. Nyt hänet on ikuistettu turkooseissa bikineissä, joista päätellen Tyynen valtameren vesi oli varsin viileää. Katso kuvat tästä.

Lisäksi Britneyn bikininäytökset ovat pitäneet sisällään myös pinkinväristen ja varsin peittävien bikinien esittelyä päiväkävelyllä. Katso kuvat tästä. Samalla supertähti on esitellyt myös omaa vartaloaan, jota on kehuttu julkisuudessa sopusuhtaiseksi.