Ex-lapsitähden rintavako valloitti – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Hilary Duff tuli aikoinaan tunnetuksi jo lapsitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta. Taannoin hän kihlautui NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa parin vuoden seurustelun jälkeen ja sai nimettömäänsä peräti miljoonan dollarin arvoisen kihlasormuksen.

Pari viikkoa sitten Hilary ja Mike astelivat alttarille Santa Monican rannalla upeassa auringonlaskussa. Nyt näyttelijäkaunotar on palannut jo arkisiin askareihin ja kuvattu shoppailemassa Beverly Hillsissä. Entisen lapsitähden asukokonaisuus oli varsin konservatiivinen, mutta samalla hänen toppinsa oli kuitenkin keskimääräistä antavampi. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Hilary Duff välttää poseeraamista rohkeissa kuvissa niin studiossa kuin vapaa-ajallaankin, mutta taannoin hän oli ehdolla Barely Legal -televisiosarjaan ja poseerasi Maxim-miestenlehden näyttävissä kuvissa. Hilary elää parhaillaan kiireisiä aikoja, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä uudessa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight. The Business of Falling in Love -televisioelokuva saa sekin ensi-iltansa tänä vuonna.