Karissa Shannon näytti tuhman tavan syödä banaania

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat kotimaassaan jo varsin tunnettu kaunotarpari. Kaunotarkaksosista erityisesti Karissa on nähty usein viihdelehtien sivuilla.

Parhaillaan Karissa on otsikoissa myös siksi, että hänen väitetään harrastavan seksiä realitytähti Heidi Montagin kanssa kotitekoisella seksivideolla. Molemmat ovat kiistäneet Heidin aviomiehen väitteet. Tällä kertaa Karissa kuvattu hänen osallistuessaan hyväntekeväisyystapahtumaan. Samalla hän esitteli tuhman tavan syödä banaania. Katso kuvat tästä.

20-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuoden 2010 tammikuussa Hefner kuitenkin ilmoitti, että tytöt muuttavat pois Playboy Mansionista, mutta molemmat jatkoivat televisiosarjassa. Vuonna 2007 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä.