BB-Frank lähtee tänään vapaaehtoisesti?

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -taloon saatiin jälleen uusi asukas, kun asukkaat rakentelivat löytämistään tykötarpeista BB-Frankin. Illalla kunkin asukkaan tuli sepittää osuutensa Frankin tarinasta, joka osoittautuikin varsin värikkääksi ja mielenkiintoiseksi.

BB-Hannu kertoi Frankin olevan amerikkalaissyntyinen ja menettäneen jalkansa onnettomuudessa. BB-Paul lisäsi, että onnettomuus sattui Frankin palvellessa Irakissa. BB-Petri paljasti melonipään olevan naiset hurmaava ”true panomies” ja BB-Mari totesi uskovansa, että Frank on niin uhrautuvainen, että hän lähtee tänään vapaaehtoisesti pois BB-talosta, jotta muut saisivat jäädä.

BB-Habin nauratti kanssa-asukkaitaan kertomalla, että Frankillä on muutama vahinkolapsi ja että hän on kiinnostunut Satusta. Pian BB-Satu myönsi antaneensa itse puhelinnumeronsa amerikkalaishurmurille.