Staran lukijat: He poistuvat BB-talosta tänään

Big Brother · Stara.fi

Tiistaina alkaneen Big Brother -tuotantokauden ensimmäiset häädöt suoritetaan tänä iltana, kun talosta saa lähtöpassit kerralla kaksi asukasta. Viihdelehti Staran lukijoiden mukaan vähiten pidetyt asukkaat ovat BB-Marika ja BB-Paul, jotka ovat siten tänään putoamisvaarassa.

Staran gallupissa äänensä on antanut tähän mennessä lähes 1.800 lukijaa, joiden mukaan talon suosituimmat asukkaat ovat BB-Elisabet ja BB-Ksenia. Seuraavaksi suosituimmat asukkaat ovat tässä järjestyksessä BB-Hannu, BB-Ville ja BB-Satu.

BB-Marika on saanut chat- ja keskustelupalstoilla sekä artikkeleiden kommenteissa runsaasti negatiivista palautetta erityisesti sekavuudestaan ja juttujensa tasosta. Monien kommentoineiden mukaan hän ei tarjoa talossa juuri mitään mielenkiintoista. Marikan ja Paulin lisäksi heikoimmin suosikkiäänestyksessä menestyivät BB-Mia, BB-Petri ja BB-Habib.