BB-talossa tarvittiin jo lääkäriä

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme torstai-iltana kuinka Big Brother -talon tehtäväalueelle oli kutsuttu ambulanssi, kun asukkaat saivat tilaisuuden kokeilla kävelemistä tulisilla hiilillä. Tehtävä sujuikin pääosin hyvin, mutta BB-Mia sai hehkuvan hiilen varpaisiinsa ja joutui käymään ambulanssissa tarkistuttamassa jalkansa.

Nyt BB-talossa on tarvittu myös lääkärin apua, ja tälläkin kerralla avun tarvitsija oli Mia. Hän loukkasi sormensa lauantaina keittiöaskareiden tiimellyksessä. Aluksi loukkaantuneeseen sormeen laitettiin vain laastari, mutta lopulta tuotantoyhtiö katsoi parhaaksi että lääkäri käväisisi tarkistamassa sormen.

Nyt tuotantotiimi on vahvistanut, että sormeen piti lääkärin mukaan neuloa tikkejä. Näin tehtiin, ja nyt Mia ja hänen sormensa voivat jo paremmin.