BB-Mia: ”Twilight-keskustelu on vakavasti kiellettyä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään ollut jännittynyt ja odottava tunnelma, sillä tuotantokauden ensimmäinen suora häätölähetys lähenee tunti tunnilta. Ennakkotietojen mukaan ensimmäisessä häätöäänestyksessä talosta lähtee kaksi asukasta.

Parhaillaan suurin osa asukkaista istuskelee pihamaan terassilla ja keskustelee ajankohtaisista asioista. Erityisessä käsittelyssä ovat olleet televisiomainokset, televisio-ohjelmat, musiikki ja elokuvat. Hetki sitten keskustelu kääntyi hetkeksi teinityttöjen suosimiin Twilight-elokuviin. BB-Mia päätti nimittäin keskustelun lyhyeen toteamalla, että Twilight on talossa kielletty puheenaihe.

– Mulle sanottiin, että Twilight on ehdottomasti kielletty puheenaihe. Jos me jatketaan, niin pian tulee kuulutus ”Tämä on Big Brother, rikotte vakavasti sääntöjä!”, BB-Mia ennusti tulevaa kuulutusta.

Kuulutusta ei kuitenkaan tullut, sillä puhe kääntyi nopeasti aivan muihin aiheisiin, kuten asukkaiden suosikkimusiikkiin ja manga-sarjakuviin.